Wat?

Zoek je iets lekkers voor bij de borrel? Maar dan iets wat écht lekker is... Imponeer je vrienden en familie met de lekkerste Spaanse delicatessen, of houd alles voor jezelf!

Bij Jamoneria by Rick ligt de nadruk op exclusiviteit, kwaliteit en respect voor de natuur. We importen onze producten zelf vanuit Spanje en kennen de leveranciers goed, zo kunnen we er zeker van zijn dat dierenwelzijn in acht genomen wordt.

Hieronder zie je een greep uit de verschillende leveranciers waarmee wij samenwerken.

Salgado Ibericos

In Robliza de Cojos (Salamanca) vind je één van onze top leveranciers: Salgado. Hier lopen de Iberische varkens vrij rond en deze voeden zichzelf met natuurlijke granen en eikels. Voor het verkrijgen van top kwaliteit ham volgt deze producent een ambachtelijk proces in hun eigen natuurlijke droogkamers.

Patatas Rubio

In 1965 begon Alfonso Fernández Valera in de wijk Cehegín in Murcia amandelen te roosteren in de dorpsoven. Deze pakte hij in en deelde hij uit aan de alle bars in de regio. Nu is hij uitgegroeid tot één van de top leveranciers aan chips in Spanje en hebben wij een mooie samenwerking opgebouwd.

"HET MOET GOED EN LEKKER ZIJN." - RICK, OVER EIGENLIJK ALLES.

La Samiaja

In Archidona, Málaga, is La Samiaja als familieproject begonnen. De preservatie van de natuurlijke omgeving had de grootste prioriteit, naast het produceren van heerlijke olijfolie. Milieuvriendelijke processen worden aangehouden om een kleinschalige productie van biologische extra vierge olijfolie te verwezenlijken. Haal snel een flesje in huis!

La Curiosa

Mis jij ook die heerlijke tapas uit Spanje? Lekker stukjes vis prikken terwijl je van je cerveza of cava nipt. Gelukkig kun je bij ons terecht voor visconserven van La Curiosa! Heerlijke malse pulpo, sappige sardientjes, je likt je vingers nog net niet af... Of toch maar wel, want waarom ook niet?!

Onze leveranciers